HITRA DOSTAVA – v 1-4 delovnih dneh Brezplačna dostava za naročila nad 25€. x
HITRA DOSTAVA – v 1-4 delovnih dneh Brezplačna dostava za naročila nad 25€. x

Pogosto zastavljena vprašanja

1. KAJ NATANČNO PONUJA WOWPETSDEALS?

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo naš vrhunski izbor izdelkov in pripomočkov za hišne ljubljenčke po zelo privlačnih cenah. Tu lahko najdete vsakodnevno uporabne izdelke, pa tudi nekaj izdelkov, primernih za darila ali zgolj za razvajanje svojih ljubljenčkov.


2. KAKO LAHKO NAREDIM, DA BO MOJ LJUBLJENČEK IMEL ZDRAVO KOŽO IN DLAKO?

Za boste zagotovili, da bo vaš ljubljenček imel zdravo dlako in kožo, lahko storite veliko različnih stvari, vključno s hranjenjem z uravnoteženo in zdravo hrano, z redno nego hišnega ljubljenčka in vzdrževanjem čistoče ljubljenčka s šamponi in rednim kopanjem. Pri tem vam lahko pomaga veliko naših izdelkov - poglejte jih tukaj.


3. KAKO NAJDEM INFORMACIJE O IZDELKU?

Določene informacije o izdelku najdete na vsaki strani izdelka pod naslovom  “opis”.


4. MOJ LJUBLJENČEK NE VIDETI DOBRO. KAJ NAJ STORIM?

Če ste zaradi zdravja vašega ljubljenčka v skrbeh, se za nasvet obrnite na veterinarja. Ta vam bo povedal, če vaš ljubljenček potrebuje kakršno koli zdravljenje ali pregled.


5. KAJ NAJ STORIM, ČE ŽELENEGA IZDELKA NI NA ZALOGI?

Ponujamo veliko različnih izdelkov in skoraj vsak dan prejemamo nove dobave v naše skladišče. Zato vam priporočamo, da stanje naše zaloge preverjate z rednimi obiski naše strani.6. KAKŠNI SO ČASI DOSTAVE?

Čas obdelave naročila lahko traja od 1 do 4 delovnih dni (razen med vikendi in prazniki), odvisno od države. Obdelava naročila vključuje pobiranje v skladišču, pakiranje in pripravo naročila za dostavo. Ko naročilo prevzame kurir in ga dostavi na vaš naslov, se šteje za "odpremljeno". Prepričajte se, da bo nekdo lahko prevzel vaše naročilo med 09:00 in 18:00.


7. KAKŠNI SO MOŽNI NAČINI PLAČILA?

Zagotavljamo varna plačila - gotovino ob dostavi - plačate samo, ko prejmete svoje naročilo, brez predplačila ali predhodnih transakcij.


8. ALI LAHKO PREKLIČEM ALI SPREMENIM NAROČILO?

Ne, ko je naročilo oddano, ga ne morete več preklicati ali spremeniti. Pred zaključkom naročila se prepričajte, da so vsi podatki pravilni. 


9. NUDITE KAKRŠNE POPUSTE ALI PROMOCIJE?

Da, ponujamo popuste in posebne akcije. Najboljši način, da ste o njih obveščeni je, da nas spremljate na Facebooku in preverjate našo spletno stran.


10. KAJ LAHKO NAREDIM, ČE SO IZDELKI V MOJEM NAROČILU POŠKODOVANI?

Če želite dodatno pomoč, se obrnite na našo službo za pomoč strankam. Za vsak izdelek, ki pride poškodovan, je treba sporočiti v roku 14 dni po dostavi. Za vložitev odškodninskega zahtevka bomo zahtevali slike. Primer: slika poškodovanih predmetov.  


11. KAJ NAREDIM, ČE V MOJEM NAROČILA MANJKA KAK IZDELEK?

Če želite dodatno pomoč, se obrnite na našo službo za pomoč strankam. Manjkajoče izdelke je treba sporočiti v roku 2 dni po dostavi.  


12.  KUPUJEM IZDELKE WOWPETSDEALS IZ RAZLIČNIH KRAJEV/SKLADIŠČ, MI LAHKO POMAGATE?

Žal nam je, ampak naše izdelke lahko najdete le na našem uradnem spletnem mestu. Vsa druga mesta, ki jih prodajajo, so neuradna in so lahko ponarejena, zato ne moremo zagotoviti garancije zanje. 


13.  ALI PONUJATE MOŽNOST "POKLIČEMO" ALI "PREVZEM NA"?

Ne, edina možnost dostave je dostava na vaš naslov. 


14.  KAKO LAHKO DOBIM BREZPLAČNO DOSTAVO?

Brezplačna dostava pri naročilih nad 25 €.