HITRA DOSTAVA – v 1-4 delovnih dneh Brezplačna dostava za naročila nad 25€. x
HITRA DOSTAVA – v 1-4 delovnih dneh Brezplačna dostava za naročila nad 25€. x
Ultrazvočna zaščita proti bolham in klopom pri ljubljenčkih
-50%

Učinkovita rešitev težav, povezanih z bolhami pri vaših hišnih ljubljenčkih z ultrazvočno zaščito proti bolham in klopom.

Zaščitite svojega hišnega ljubljenčka pred klopi, bolhami, ličinkami in ušmi! Ta ultrazvočna zaščita proti bolham in klopom je najhitrejši način (brez kemikalij), kako preprečiti, da bi paraziti motili vašega dragocenega hišnega ljubljenčka!


S preprosto pritrditvijo majhne naprave na ovratnico vaše mačke ali psa se lahko enostavno rešite parazitov. Z razponom delovanja 2,5 metra naprava oddaja ultrazvočne impulze, ki so neopazni tako za ljudi kot za hišne ljubljenčke, vendar pa pri tem zmotijo sposobnost parazitov za orientiacijo, s čimer se le-ti tako izognejo vašemu ljubljenčku.

LASTNOSTI:


OKOLJU PRIJAZNO: Ne vsebuje kemikalij ali dišav, s čimer je varno za uporabo tudi pri mlajših živalih, pa tudi pri starejših, bolnih ali brejih ljubljenčkih. Naša najnovejša raziskava na terenu kaže, da je naprava 94 % učinkovita proti klopom, ne da bi uporabili kakršno koli nevarno kemikalijo!

REŠI VSE TEŽAVE S KLOPI: Učinkovito rešuje težave s klopi na naših ljubljenčkih. Pulzno oddajanje ultra zvoka je 94% učinkovito proti klopom v krogu 2,5 metra.

PONOVNO POLNJENJE: Velika kapaciteta baterije. Deluje 7 dni po polnjenju.

PREVENTIVNA REŠITEV: Pomaga preprečevati bolhe in klope med igro vašega ljubljenčka zunaj.30-dnevno jamstvo za vračilo denarja - deluje ali ne plačate

Želimo, da ste 100 % zadovoljni z vsem, kar kupite. Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom, vam bomo denar povrnili v celoti ali zamenjali blago. Prosimo vas le, da se obrnete na našo službo za stranke in nam izdelek vrnete.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!

Slabo           Dobro

Ultrazvočna zaščita proti bolham in klopom pri ljubljenčkih

  • Promocijska cena do
  •   Omejena zaloga PREOSTALO SAMO

Brezplačna dostava za naročila nad 25€.


DOSTAVA JE BREZPLAČNA

Brezplačna dostava za naročila nad 25€. Ta cena vključuje vse davke in DDV. Izdelek bo dostavljen na vaš dom v 1-4 delovnih dneh od dneva naročila, ki ste ga oddali prek te spletne strani.

100 % GARANTIRANO POVRNJEN DENAR

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko vrnete, in povrnili vam bomo vaš denar - brez vprašanj.

NAČIN PLAČILA

Način plačila je gotovina po povzetju – nič ne plačate vnaprej.

Kupci tega izdelka so kupili tudi